Privacy Policy

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Το ektipos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εκτύπωσης σε ύφασμα και άλλα υλικά.

Στο ektipos.gr διατίθενται εκτυπώσιμα προϊόντα (ρούχα και είδη δώρων) με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών εκτυπωμένων ειδών προοριζόμενα για προσωπική χρήση έπειτα από τη διάθεση εικαστικού, λογοτύπου ή κειμένου του χρήστη.

Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στον ιστοχώρο μας καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που διέπουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να βεβαιωθείτε πως τους αποδέχεστε διότι η περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας

ektipos.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή σας με αυτούς.

1. Όροι

Το ektipos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες τoυ για τυχόν τροποποίησεις ή αλλαγές μέσα από τη παρούσα ιστοσελίδα.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το ektipos.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης

Το ektipos.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσης ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες και χρήστες του ιστοχώρου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λετουργία ή μη και τη χρήση ή μη του ιστοχώρου.

Το ektipos.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το ektipos.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στους επισκέπτες ή χρήστες των ιστοσελίδων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτές και σχετίζονται με τη λειτουργία ή και τη συμβατότητα του δικού τους εξοπλισμού.

Το ektipos.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.


 

Το ektipos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των εκτυπώσιμων προϊόντων δεσμεύεται όμως για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ektipos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

Το ektipos.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες "όπως ακριβώς έχουν".

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το ektipos.gr είναι ένας επίσημος διαδικτυακός τόπος.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ektipos.gr ή / και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτό καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ηλεκτρονικού καταστήματος ή / και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας ektipos.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο , άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Το ektipos.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία χρήστη σας είστε εσείς μέσω και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των στοιχείων εισόδου σας στο ektipos.gr θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ektipos.gr δεν ευθύνεται για την χρήση των στοιχείων εισόδου σας από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το συνθηματικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (έως και 256bit) εξασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά την μεταβίβαση των πληροφοριών που μας δίνετε. Επιπλέον, οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται μέσω Paypal στο δικό τους ασφαλές περιβάλλον αντίστοιχα καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες διεθνώς διαδικτυακές εταιρίες πληρωμών .

7. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στο ektipos.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου.

Το ektipos.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένοι σε κάποια υπηρεσία του τα διαγράφει δε μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

8. Αγορά / Παραγγελία προϊόντων

Το ektipos.gr  κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά εκτυπώσιμων προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας.

Για την καταχώριση της παραγγελίας σας χρησιμοποιείτε το "καλάθι" στο οποίο και προσθέτετε τα προϊόντα της επιλογής σας. Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας και επιλογής των προϊόντων για τις αγορές σας, μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε προσθεσει στο καλάθι. Πατώντας στα αντίστοιχα εικονίδια σας δίνεται η δυνατότητα να τροποποιήσετε την παραγγελία σας αλλάζοντας την ποσότητα ή αφαιρώντας τελείως κάποιο προϊόν από το καλάθι.

Όταν πλέον έχετε καταλήξει στις τελικές επιλογές για την παραγγελία σας, προχωράτε στο "Ταμείο".

Στο πρώτο στάδιο ελέγχετε τη διεύθυνση που επιθυμείτε τη αποστολή της παραγγελίας σας και επιλέγετε τρόπο πληρωμής.

Στο επόμενο στάδιο θα γίνει η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτό το σημείο θα είστε σε θέση να δείτε αναλυτικά το κόστος της παραγγελίας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να αφήσετε κάποιο μήνυμα προς σε εμάς που αφορά την παραγγελία σας πχ. επιθυμητή ώρα παράδοσης. Έχοντας βεβαιωθεί πως όλα τα στοιχεια της παραγγελίας σας είναι σωστά μπορείτε να επιλέξετε την "Επιβεβαίωση παραγγελίας ¨ σας όπου και πλέον θα καταχωρήσει την παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί από εμάς θα λαμβάνετε μια σειρά από e-mail τα οποία και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση προβλήματος ή εκκρεμότητας με την παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας στο σύστημά μας

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή προϊόντων

Το ektipos.gr αποδέχεται την υποχρέωση επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων στις παρακάτω περιπτώσεις:

- Το προϊόν απεστάλλει σε λάθος διάσταση,

- το προϊόν απεστάλλει σε λάθος χρώμα,

- το προϊόν απεστάλλει με λάθη στην εκτύπωση,

- το προϊόν απεστάλλει με εμφανές ελλάτωμα που προέρχεται από τον κατασκευαστή του εκτυπώσιμου προϊόντος.

Στην περίπτωση αποστολής προϊόντος όπου ένας ή και όλοι οι παραπάνω λόγοι συντρέχουν, αναλαμβάνουμε την αλλαγή του προϊόντος και επανεκτύπωση και αποστολή του χωρίς καμμία επιβάρυνση μέσα σε 5 ημέρες από την παραλαβή του.

- ΔΕΝ μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή επιλέξατε λάθος διάσταση κατά την παραγγελία,

- ΔΕΝ μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή επιλέξατε λάθος χρώμα κατά την παραγγελία,

- ΔΕΝ μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή ξεχάσατε να συμπεριλάβετε κάτι στο σχέδιο που μας στείλατε ή για ορθογραφικά λάθη που περιέχει το αρχείο σας.

Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί αλλά λόγω δικής μας παράλειψης εξακολουθούσε να φαίνεται διαθέσιμο κατά την ώρα της παραγγελίας σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Η περίπτωση υπαναχώρησης αζημίως για οποιονδήποτε λόγο που ενδεχομένως να μην θελήσετε να μας γνωστοποιήσετε γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών σύμφωνα με το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών για πωλήσεις από απόσταση Ν.2251/1994, εφ'όσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του και συνοδεύεται από τα έγγραφα παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

10. Ακυρώσεις παραγγελιών

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αναλόγως με τη διαθεσιμότητα των εκτυπώσιμων προϊόντων και σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει.


 

Στην περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη και θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στις επόμενες 24 ώρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


 

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει την πληρωμή σας, αν η παραγγελία έχει ήδη πληρωθεί τότε θα διεκπεραιωθεί κανονικά.


 

11. Τρόποι πληρωμής

Το ektipos.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους που εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας:

α) με την χρήση παγκοσμίως γνωστής εταιρίας Paypal.

- Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω αυτής της υπηρεσίας, το ektipos.gr θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της εταιρίας,

- οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη συναλλαγή σας θα δοθούν αποκλειστικά και μόνο στην εταιρία που επιλέξατε με τη χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης για την οποία υπεύθυνη είναι η αντίστοιχη εταιρία,

- μετά το πέρας της συναλλαγής θα επιστρέψετε στο ektipos.gr για να συνεχίσετε την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,

- το ektipos.gr ΔΕΝ θα έχει στο αρχείο του οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την κάρτα σας παρά μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής της παραγγελίας σας.


 

β) με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό,


 

- Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης η παραγγελία σας θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής μέχρι να ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας,

- μπορείτε να κάνετε την πληρωμή / κατάθεσή σας στον παρακάτω λογαριασμούς: *

ALPHA BANK

GR40 0140 1770 1770 0232 0003 815

PIRAEUS BANK

GR70 0172 7140 0057 1404 7445 133

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΚΟΥΖΗΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

γ) με αντικαταβολή κατά την παραλαβή στον χώρο σας,

- Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή η πληρωμή θα γίνει στο κούριερ που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας,

- η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος 2,5 ευρώ το οποίο αποτελεί κόστος της εταιρίας κούριερ και όχι επιπλέον έσοδο της επιχείρησης.

12. Παραλαβή / Αποστολή προϊόντων

Το ektipos.gr προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους παραλαβής και αποστολής των προϊόντων:

Αποστολή με κούριερ

- Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με κούριερ τα προϊόντα θα σας αποσταλλούν στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την είσοδό σας στο "Ταμείο",

- αν θελήσετε να γίνει η αποστολή σε κάποια άλλη διεύθυνση από την αρχική που έχετε δηλώσει τότε θα πρέπει να την έχετε καταχωρήσει είτε μέσα από το "Μενού Χρήστη / Ο Λογαριασμός μου / Διεύθυνση Απόστολης", είτε να την προσθέσετε μέσα στο "Ταμείο" κατά το πρώτο στάδιο "Διεύθυνση Αποστολής",

- η χρέωση είναι ενιαία για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους, ανέρχεται στα 4 ευρώ και χρησιμοποιείται η εταιρία ταχυμεταφορών speedex.

Παραλαβή από το κατάστημα

- Η παραλαβή από το κατάστημα προσφέρεται σαν επιλογή μόνο για τους πελάτες εντός νομού Αττικής και δεν υπάρχει επιπλέον κόστος, η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα Κωστή Παλαμά 30 Δάφνη Αθήνα 17237.

Tα προϊόντα είναι έτοιμα προς παράδοση συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αναλόγως με τη διαθεσιμότητα των εκτυπώσιμων προϊόντων.

13. Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ektipos.gr καθώς και οι σχέσεις μεταξύ χρηστών και ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις:


 

- Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ),

- Νόμος περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) για πωλήσεις από απόσταση,

- Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν 2472/1997.).


 

Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων ανά πάσα στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο, δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής των υπόλοιπων όρων. Αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.


 

Πρώτη δημοσίευση των παρόντων όρων:29-11-2013

 

 

Powered By OpenCart. Μετάφραση net.314 Development
Your Store © 2011